Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Mansikka 94g44kcal0.5g7.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g821kcal15.4g88.2g42.8g4.4g
Valittu annoskoko239g411kcal7.7g44.1g21.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna119g205kcal3.9g22.1g10.7g1.1g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709