Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 76g58kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.1kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Lihaliemi laimennettu 70g13kcal0g2.1g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g27kcal2.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g473kcal29.2g33.4g24.2g2.2g
Valittu annoskoko239g237kcal14.6g16.7g12.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna119g118kcal7.3g8.4g6.1g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.1g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978