Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)159g1145kcal0.2g0.2g127.2g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 45g129kcal7g0.1g11.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)34g6.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g2562kcal14.4g5g277.2g0g
Valittu annoskoko239g1281kcal7.2g2.5g138.6g0g
Annoskoko puolitettuna119g641kcal3.6g1.3g69.3g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435