Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 90g204kcal14.4g0.5g16.2g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 38g35kcal5.9g0.9g0.8g0g
Tonnikala vedessä 53g55kcal11.8g0g0.8g0g
Herkkusieni säilyke 38g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Kermajuusto (Pohjanpoika)17g66kcal4.1g0.3g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g786kcal74g3.6g52.8g1.8g
Valittu annoskoko239g393kcal37g1.8g26.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna119g197kcal18.5g0.9g13.2g0.5g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830