Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Lanttu 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Seiti pakaste 47g36kcal8.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g185kcal21.2g7.6g7g2.8g
Valittu annoskoko239g92kcal10.6g3.8g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna119g46kcal5.3g1.9g1.8g0.7g
Arvot/100g100g39kcal4.4g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160