Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus52g177kcal12g27.6g1.9g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1.7g0.9kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g38g13kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.3g4.6kcal0.3g0.8g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Tonnikala vedessä 26g28kcal5.9g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g44kcal5.1g0.3g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g619kcal49.2g66.2g17g7.8g
Valittu annoskoko239g309kcal24.6g33.1g8.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna119g155kcal12.3g16.6g4.3g2g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.9g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644