Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g62g67kcal15g0.6g0.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g62g42kcal1g9.3g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g31g13kcal0.3g2.5g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g13g45kcal3.4g6.5g0.4g1.1g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g2.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g348kcal39.8g39.2g3.6g2.4g
Valittu annoskoko239g174kcal19.9g19.6g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna119g87kcal10g9.8g0.9g0.6g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928