Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g2.5g2.4kcal0g0.6g0g0.3g
Mantelirouhe, 1 rkl5g29kcal1.1g0.3g2.5g0.6g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl13g6.2kcal0g1.4g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g63g38kcal0.2g9.4g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä31g53kcal0.3g13.8g0.3g0g
Flora Vanilla 12%63g119kcal2.8g10g7.5g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g575kcal22.6g76.2g21g1.8g
Valittu annoskoko239g287kcal11.3g38.1g10.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna119g144kcal5.7g19.1g5.3g0.5g
Arvot/100g100g120kcal4.7g16g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301