Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 114g33kcal1.2g5.3g0.4g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 11g31kcal2g0.3g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g325kcal21.4g13.8g19.8g5g
Valittu annoskoko239g163kcal10.7g6.9g9.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna120g81kcal5.4g3.5g5g1.3g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946