Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 486g1668kcal49.5g340.4g5.8g17g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g499g1696kcal64.8g336.6g8.5g26.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g56g80kcal4.9g13.9g0.6g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow56g95kcal0.3g2.2g9.5g0g
Oliiviöljy 31g276kcal0g0g31.2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g312g62kcal1.9g10.9g0.9g4.4g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g299g93kcal5.4g18g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 623g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g7940kcal253.6g1444g113g95.6g
Valittu annoskoko2380g3970kcal126.8g722g56.5g47.8g
Annoskoko puolitettuna1190g1985kcal63.4g361g28.3g23.9g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478