Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3832g541kcal91.5g35g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 549g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Hermesetas, annos 5g83g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml166g35kcal13.5g0g0.5g0.2g
Kookoshiutale 83g550kcal6.8g5.3g53.7g13.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 666g1846kcal13.3g20g186.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g7510kcal387.6g123.8g598.8g27.6g
Valittu annoskoko2380g3755kcal193.8g61.9g299.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna1190g1878kcal96.9g31g149.7g6.9g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512