Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g800g520kcal95.2g33.6g2.4g0g
Soijajauho rasvainen 140g653kcal48.4g32.9g32.9g16.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 80g259kcal23.2g5.6g16g24.5g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)80g204kcal13.3g27.3g4.9g24g
Seesaminsiemen, kuorineen 80g539kcal21.5g5.5g46.4g9.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen100g720kcal1g1g80g0g
Oltermanni, perinteinen400g1440kcal100g0g116g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g10693kcal774.4g246g732.4g150.4g
Valittu annoskoko2380g5347kcal387.2g123g366.2g75.2g
Annoskoko puolitettuna1190g2673kcal193.6g61.5g183.1g37.6g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603