Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 710g2881kcal0g709.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton668g140kcal2g10.7g0g0.7g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g334g1466kcal12.4g8.7g153.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g8976kcal28.8g1457g307.4g1.4g
Valittu annoskoko2380g4488kcal14.4g728.5g153.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna1190g2244kcal7.2g364.3g76.9g0.4g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113