Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen262g1886kcal0g0g209.5g0g
Sokeri 297g1205kcal0g296.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 341g1168kcal34.7g238.3g4.1g11.9g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 288g411kcal36g0.9g29.5g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g611g520kcal21.4g79.4g12.8g6.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 524g202kcal0.8g42.7g0.5g7.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 35g117kcal0g28.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g11160kcal186.8g1406.8g512.8g52.8g
Valittu annoskoko2380g5580kcal93.4g703.4g256.4g26.4g
Annoskoko puolitettuna1190g2790kcal46.7g351.7g128.2g13.2g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612