Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 980g283kcal9.8g45.1g2.9g17.6g
Kuohukerma,valio,2dl233g793kcal4.7g7g81.7g0g
Siirappi, tumma93g299kcal0.1g69.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g105g339kcal52.5g31.5g0.5g5.8g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g3430kcal134.2g306.2g171g46.8g
Valittu annoskoko2380g1715kcal67.1g153.1g85.5g23.4g
Annoskoko puolitettuna1190g858kcal33.6g76.6g42.8g11.7g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382499