Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1749g486kcal20.8g71g3.5g36.7g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Voi 40% rasvaa 25g94kcal0.5g0.5g10.2g0g
Piirakkataikina Sunnuntai500g1849kcal25g159.9g124.9g10g
Siirappi, tumma38g120kcal0g27.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g5138kcal94.4g524.8g277.4g95.8g
Valittu annoskoko2380g2569kcal47.2g262.4g138.7g47.9g
Annoskoko puolitettuna1190g1285kcal23.6g131.2g69.4g24g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903