Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )34g305kcal0g0g33.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 194g590kcal17g107.5g3.7g27g
Grahamjauho 500g1640kcal52.8g303.5g11g49.5g
Vehnäjauho puolikarkea 540g1853kcal55g378g6.5g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4764g8923kcal275.8g1580.2g110.6g204.6g
Valittu annoskoko2382g4462kcal137.9g790.1g55.3g102.3g
Annoskoko puolitettuna1191g2231kcal69g395.1g27.7g51.2g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901