Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 998g350kcal46.1g19.5g3g25g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus160g559kcal22.4g0.8g51.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 799g2637kcal16g24g279.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%399g919kcal115.8g10g47.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g8979kcal403g111.6g765g56g
Valittu annoskoko2384g4490kcal201.5g55.8g382.5g28g
Annoskoko puolitettuna1192g2245kcal100.8g27.9g191.3g14g
Arvot/100g100g188kcal8.5g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301994