Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1800g527kcal16.9g81g7.2g34.2g
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Feta juusto (Filos), annos 20g180g497kcal29.7g1.3g41.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180g409kcal9.1g31.6g25.3g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g2926kcal118.6g229.6g149.2g95g
Valittu annoskoko2385g1463kcal59.3g114.8g74.6g47.5g
Annoskoko puolitettuna1193g732kcal29.7g57.4g37.3g23.8g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393