Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1080g302kcal6.5g64.3g2.2g27g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)306g184kcal3.1g13.8g12.2g1.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr9g25kcal0.7g0.9g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g2441kcal56.8g445.6g37.2g78.8g
Valittu annoskoko2385g1221kcal28.4g222.8g18.6g39.4g
Annoskoko puolitettuna1193g610kcal14.2g111.4g9.3g19.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305