Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 262g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%150g255kcal10.3g2.1g22.5g3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 75g96kcal16.2g0g3.4g0g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g1836kcal74g107.6g114.2g41.6g
Valittu annoskoko2385g918kcal37g53.8g57.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna1193g459kcal18.5g26.9g28.6g10.4g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110