Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1125g731kcal112.5g47.2g3.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 360g153kcal35.3g1.4g0.4g0g
Mansikka 900g419kcal4.5g75.6g1.8g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g2605kcal304.6g248.4g11.2g34.2g
Valittu annoskoko2385g1303kcal152.3g124.2g5.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna1193g651kcal76.2g62.1g2.8g8.6g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191