KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 337g110kcal2.1g18.7g0.7g8.6g
Lanttu 337g97kcal3.4g15.5g1g6.1g
Kukkakaali 337g81kcal6.1g7.4g1g7.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4g11kcal0.4g0.7g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g337g202kcal5.1g43.8g0.3g3g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Purjosipuli 135g31kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g393g432kcal70.8g5.9g12.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g169g421kcal32g0.1g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g3215kcal253.8g221.2g139.4g60.2g
Valittu annoskoko2385g1608kcal126.9g110.6g69.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna1193g804kcal63.5g55.3g34.9g15.1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146