Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g41.9g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g1498g300kcal9g56.9g4.5g89.9g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g599g2020kcal74.9g402.7g12g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g5553kcal177.4g948.6g117.8g260.4g
Valittu annoskoko2388g2777kcal88.7g474.3g58.9g130.2g
Annoskoko puolitettuna1194g1388kcal44.4g237.2g29.5g65.1g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828