Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1199g3572kcal36g57.5g52.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g899g2787kcal87.2g556.4g18.9g53.9g
Sokeri 72g292kcal0g71.8g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g14547kcal280.8g1372.6g267.6g107.8g
Valittu annoskoko2388g7273kcal140.4g686.3g133.8g53.9g
Annoskoko puolitettuna1194g3637kcal70.2g343.2g66.9g27g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975