Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g525g893kcal105.1g0g52.5g0g
Peruna, uusi 390g304kcal6.6g62.8g0.8g3.9g
Sipuli kuivattu 15g41kcal1.6g5.3g0.2g5.3g
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g17g41kcal1g1.4g3.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g11g37kcal1.1g5.6g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g2787kcal236.2g179g118g34.4g
Valittu annoskoko2388g1393kcal118.1g89.5g59g17.2g
Annoskoko puolitettuna1194g697kcal59.1g44.8g29.5g8.6g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125