Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado706g325kcal4.2g77.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 661g224kcal13.6g28.5g1.4g16.9g
Parsa 556g86kcal7.1g6.7g1.1g8.3g
Ruokaöljy keskiarvo 60g531kcal0g0g60g0g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 90g20kcal0.3g1.4g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea270g27kcal3g2.2g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g2721kcal56.8g305.6g126g57g
Valittu annoskoko2388g1361kcal28.4g152.8g63g28.5g
Annoskoko puolitettuna1194g680kcal14.2g76.4g31.5g14.3g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739