Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 4.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 23g15kcal0.1g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.9g36kcal0g0g3.9g0g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Isot katkaravut (rainbow)51g51kcal11.6g0g0.5g0g
Tumma pikariisi, Risella21g72kcal1.9g15.2g0.7g1.1g
Basilika, tuore5.6g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g462kcal31g39g16.6g5.2g
Valittu annoskoko239g231kcal15.5g19.5g8.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna120g116kcal7.8g9.8g4.2g1.3g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652