Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lohifileepalat (Findus)63g81kcal13.1g0.3g3.1g0g
Purjosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl10g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g332kcal29g17.4g15.8g1.6g
Valittu annoskoko239g166kcal14.5g8.7g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna120g83kcal7.3g4.4g4g0.4g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742