Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g75g90kcal10.5g0.9g0.3g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.8g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g2.2g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g496kcal26.6g19.8g25g0.4g
Valittu annoskoko239g248kcal13.3g9.9g12.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g124kcal6.7g5g6.3g0.1g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761