Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 13g89kcal0.1g0.1g10g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Hiiva 6.2g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g1457kcal30.4g184.6g64g9.2g
Valittu annoskoko239g728kcal15.2g92.3g32g4.6g
Annoskoko puolitettuna120g364kcal7.6g46.2g16g2.3g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070