Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g112g22kcal1.5g3.4g0.2g0g
Naudan sisäfilee112g137kcal23.6g0g4.5g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g534kcal50.8g9.8g32g0.4g
Valittu annoskoko240g267kcal25.4g4.9g16g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g134kcal12.7g2.5g8g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.6g2g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144