Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr28g79kcal2.3g2.7g6.8g0.5g
Kesäkurpitsa, tuore127g22kcal0.8g3.2g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Aurajuusto17g58kcal3.4g0g4.9g0g
Ruokakerma 5%, Valio56g37kcal0.8g2.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g395kcal14.8g17.6g30g3.2g
Valittu annoskoko240g198kcal7.4g8.8g15g1.6g
Annoskoko puolitettuna120g99kcal3.7g4.4g7.5g0.8g
Arvot/100g100g82kcal3.1g3.7g6.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757