Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 131g164kcal27.6g0g5.9g0g
Valio Viola Mustapekka 100g29g137kcal3.5g2.1g12.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio58g38kcal0.9g2.5g2.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g762kcal64.6g11g51.4g0.4g
Valittu annoskoko240g381kcal32.3g5.5g25.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g191kcal16.2g2.8g12.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474