Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g31g17kcal0.5g3.7g0.1g0g
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g9g25kcal1.7g0.2g2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g287kcal23.6g13g15.6g1.8g
Valittu annoskoko240g144kcal11.8g6.5g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna120g72kcal5.9g3.3g3.9g0.5g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114