Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Linssi, punainen, Go Green375g1219kcal90g183.8g3.8g45g
Vesi1563g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g35g42kcal0.9g2.1g3.2g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Tomaattipyree, Pirkka38g31kcal1.3g7.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4780g3489kcal195.4g445.6g84.2g103g
Valittu annoskoko2390g1745kcal97.7g222.8g42.1g51.5g
Annoskoko puolitettuna1195g872kcal48.9g111.4g21.1g25.8g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442