Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g840g235kcal9.2g42.8g2.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g280g977kcal19.6g56g75.6g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g56g230kcal3.9g1.1g16.2g0g
Ketsuppi, Felix28g25kcal0.3g5.9g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)70g18kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g6688kcal493.2g217.6g413g2.2g
Valittu annoskoko2394g3344kcal246.6g108.8g206.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna1197g1672kcal123.3g54.4g103.3g0.6g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006