Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g233g420kcal5.8g18.7g35g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g560g952kcal111.9g0g56g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)583g2041kcal74.6g406.4g11.1g18.7g
Plus maito (Valio), annos 100g117g47kcal5.8g5.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Ingman Pohjanpoika juusto175g691kcal42g3.5g56g0g
Tomaatti, tuore233g47kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g9050kcal536.8g906.4g357.6g50.2g
Valittu annoskoko2394g4525kcal268.4g453.2g178.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna1197g2262kcal134.2g226.6g89.4g12.6g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445