Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 188g1361kcal2.2g0.8g152.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas98g332kcal12.7g65.9g1.7g5.2g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 90g311kcal5g68.6g1.1g1.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Parsakaali brokkoli 600g211kcal27.7g11.7g1.8g15g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g225g360kcal38.3g2.3g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g420kcal8.4g19.5g36g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 375g241kcal12g18.1g13.1g0g
Kaurajauho 83g309kcal12g47.1g6g8.3g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 180g128kcal5.4g8.6g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g8077kcal310.2g492.2g531.6g59.2g
Valittu annoskoko2394g4039kcal155.1g246.1g265.8g29.6g
Annoskoko puolitettuna1197g2019kcal77.6g123.1g132.9g14.8g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712