Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 325g94kcal3.3g15g1g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 230g39kcal4.8g0.5g0.7g5.5g
Pekoni rasvainen 140g527kcal16.8g0g51.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4792g2259kcal101.4g107.6g152.6g39.8g
Valittu annoskoko2396g1129kcal50.7g53.8g76.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna1198g565kcal25.4g26.9g38.2g10g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208