Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g3.9g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1g3.7kcal0g0.1g0.4g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g3.1g14kcal0.1g2.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g140kcal3.8g23.8g2.8g1.6g
Valittu annoskoko24g70kcal1.9g11.9g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna12g35kcal1g6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g292kcal7.9g49.6g5.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333