Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2g5.9kcal0g1.5g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.7kcal0.2g1g0g0.3g
Grahamjauho 3.8g12kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g9g32kcal1.2g5.9g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g112kcal3.6g21.4g0.8g2.4g
Valittu annoskoko24g56kcal1.8g10.7g0.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal0.9g5.4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g231kcal7.4g44.2g1.7g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646