Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Mustikka metsä- 7.5g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g163kcal1.6g22g7.2g1g
Valittu annoskoko24g81kcal0.8g11g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna12g41kcal0.4g5.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g337kcal3.3g45.6g14.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746