Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]4.7g5.6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Pesto (Pirkka)0.6g3.6kcal0g0g0.4g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g7.5g17kcal0.6g3.2g0.2g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.1g8.6kcal0.1g0.1g0.9g0g
Mozzarella, Euroshopper3.1g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g87kcal3.8g7.2g4.8g2g
Valittu annoskoko24g44kcal1.9g3.6g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal1g1.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g182kcal7.9g15g10g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983