Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g15g50kcal2g10.2g0.2g1g
Kanttarelli, tuore, annos 50g2.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g151kcal5.6g20.6g5g2.2g
Valittu annoskoko24g76kcal2.8g10.3g2.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna12g38kcal1.4g5.2g1.3g0.6g
Arvot/100g100g315kcal11.7g42.9g10.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333