Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g19g27kcal3.8g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g4kcal0.4g0g0.3g0g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g63kcal8.4g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko24g32kcal4.2g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal2.1g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g132kcal17.5g0.4g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893