Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g6.7g23kcal0g5.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g1.7g1kcal0.2g0.1g0g1.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 2.5g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g140kcal2.4g18.4g6.2g2.8g
Valittu annoskoko24g70kcal1.2g9.2g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna12g35kcal0.6g4.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g291kcal5g38.3g12.9g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323