Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 5.5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kananmuna, paistettu 3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g69kcal2.4g3.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko24g35kcal1.2g1.9g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.6g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5g7.9g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094