Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g4.7g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton4.7g5kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.9g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g44kcal4.8g1g2g0.2g
Valittu annoskoko24g22kcal2.4g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal1.2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal10g2.1g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555