Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g8.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g2.8g10kcal0.2g0.6g0.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g0.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g67kcal4.8g2.2g4.2g0g
Valittu annoskoko24g34kcal2.4g1.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.2g0.6g1.1g0g
Arvot/100g100g140kcal10g4.6g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006